Mick Schumacher a múlt hétvégi Francia Nagydíj után sajátos problémáját tárta fel. Sebastian Vettel-el jóban vannak. A négyszeres bajnok tanácsokkal látja el a hétszeres bajnok fiát.

Sebastian Vettel és Mick Schumacher nagyon jóban vannak. Az F1 bemutatkozása óta többször láthattuk már őket egymás társaságában. Schumacher amolyan mentorának is tekinti honfitársát, aki tanácsokkal próbálja meghálálni, hogy annak idején az apja, Michael Schumacher is sokat segített neki. A Francia Nagydíj után készült egy videófelvétel, amin az látható, hogy a parc fermében Schumacher odahívja autójához Vettelt, aki belenéz és bele is nyúl aztán a Haasba.

“Nem szeretném elárulni, hogy milyen tanácsokat ad nekem. Tulajdonképpen arról van szó, hogy a szezon kezdete óta ferde az üléspozícióm. Az ülés középen van, de én nem vagyok egyenes benne. Beszélgettünk erről korábban, és most megragadtam a lehetőséget, hogy megmutassam neki, miről is beszéltem az ülés kapcsán…..Azt a tanácsod adta, hogy talán törjük el, és úgy hamarabb kapnék egy újat! De végül is nem került sor rá, szóval most ugyanabban az ülésben fogok ülni……”- mondta Mick Schumacher.