Sebastian Vettel elégedett volt az Aston Martin egy körös tempójával. A négyszeres bajnok szerint a versenytempóval már gondban lesznek. Örülne, ha esne az eső.

Sebastian Vettel a pénteki edzéseken könnyedén jutott be a legjobb tíz közé. A négyszeres világbajnok jelenleg úgy érzi, hosszú távon jó néhány rivális is jobb náluk, az Aston inkább az egykörös tempóra érzett rá Ausztriában

“Elégedett vagyok a pénteki nappal. Az időmérős tempónk az eddigieknél jobbnak látszott a szabadedzéseken, de a hosszabb etapokon, úgy vélem, jócskán van még mit dolgoznunk. Egyértelműen jó, hogy most már pontosan tisztában vagyunk azzal, mi hiányzik, mit kell változtatnunk, de azért nem olyan egyszerű, hogy ezt ilyen rövid idő alatt sikerrel meg is változtassuk. Meglátjuk, hogy jön össze a hétvége további része. Arra számítottam, hogy már péntekre is érkezik némi eső. Ez végül nem jött meg, de talán vasárnap kapunk belőle. Nyár van és hegyek vesznek körbe, egész meleg van, úgyhogy bármikor kialakulhatnak helyi záporok. Az lesz a lényeg, hogy mindig a lehető legmegfelelőbb abroncsokon legyünk….”- mondta Sebastian Vettel a F1.com-nak.