Még van egy két pilóta, aki szerződés hosszabbítás előtt áll. Vagy csapatváltás előtt? Ez még a jövő zenéje. Mick Schumacher-t is a jövőjéről faggatták. Marad a Haas-nál vagy az Alfa Romeo-hoz szerződik? A fiatal német azonban csak a nyári szünetben hajlandó foglalkozni a témával.

Günther Steiner, a Haas csapatfőnöke tett már arra vonatkozó célzást, hogy Mick Schumacher – Nyikita Mazepin páros marad az amerikai csapat pilótapárosa. Vannak olyan pletykák, miszerint ez mégsem lesz így. Egyes hírek szerint Mick Schumacher az Alfa Romeo csapat felé tart. A fiatal németet a jövőjéről faggatták. “Örülsz, hogy megoldódott a jövőd és hogy Nyikita mellett versenyezhetsz jövőre is?”- hangzott a kérdés.

“Jelen pillanatban ide, erre a versenyre összpontosítok. Hamarosan jön a nyári szünet, és majd akkor foglalkozom ezzel a kérdéssel. Úgy jöttem ide, hogy a legfontosabb az együttes munka lesz, és nem számít az időtartam. Ez az első évem a F1-ben. Egy valóra váló álom. Egyúttal nekem ilyen a munkamorálom. Azt vallom, hogy meg kell ismerni mindenkit és hatékonyan kell együtt dolgozni. Ha tudtam volna, hogy csak egy évet töltök a csapatnál, akkor is ugyanígy állnék hozzá…..”- mondta Mick Schumacher.