A Brit Nagydíjon sokáig a harmadik helyen haladt a britek hazai kedvence, Lando Norris. A Mclaren versenyzője nem sokkal maradt le a harmadik helyről. Ezért kicsit csalódott volt.

Norris a bajnoki csatába nem tud beleszólni. Mégis az egyik legjobban teljesítő versenyző idén. A tizedik versenyhétvégén vagyunk túl, a fiatal tehetség pedig tizedjére gazdagodott értékes pontokkal. A kiegyensúlyozott versenyzése pedig a bajnoki tabella harmadik helyét éri. Negyedik helyen zárt Silverstone-ban, de mégis csalódott volt.

“Nem is tudom, mit mondjak. Végtére is nagyon jó verseny volt. Negyedik lettem a hazai nagydíjamon. Ez jó eredmény a tegnapi hatodik után. Csak éppen itt egy kicsit többet szerettem volna. Az első etapban végig harmadik voltam. Megvolt a tempónk, hogy tartsuk a Mercedesekkel a lépést. Elkapni őket, vagy bármi mást csinálni nem feltétlenül tudtunk volna. A kerékcsere miatt nem volt lehetőségem elöl maradni és a végsőkig védekezni. Jó lett volna harcolni érte és megragadni a lehetőséget, de a negyedik és az ötödik hely így is remek eredmény a csapatnak…..”- mondta Lando Norris.