Lewis Hamilton szerint a 36. Magyar Nagydíjon a Red Bull erősebb lesz a Mercedes-nél. Reményei szerint a Mercedesnek is lehet érdemi esélye a Hungaroringen.

Az év elején még csak csatázott a Mercedes a Red Bull-al, de jelen pillanatban ez már háború. A Brit Nagydíjon ütközött Lewis Hamilaton és Max Verstappen. Az eset soha nem látott indulatokat generált. Ennek a háborúnak a következő ütközete nálunk zajlik majd, hiszen a legközelebbi futamot a jövő hét végén, a Hungaroringen rendezik.

“A mostani verseny előrelépés volt számunkra. Úgy gondolom, hogy azon a pályán a Red Bullok is gyakran nagyon jók. Magyar Nagydíj? Nem tudom. Talán több leszorítóerejük van. Annyi biztos, hogy az idei évre kevesebb leszorítóerőt veszítettek az új szabályok és padlólemezek miatt, ezért arra számítok, hogy nagyon, nagyon erősek lesznek ott és nehéz lesz legyőzni őket. Az nem egy olyan pálya, amely bővelkedik előzési lehetőségekben, hacsak nem kovácsolsz stratégiai előnyt, de remélem, hogy mi… Remélem, hogy olyan szoros marad a küzdelem, mint amilyen ezen a hétvégén volt. Úgy gondolom, hogy ez a hétvége egy picit jobban emlékeztetett az első négy futam, így bízom abban, hogy folytatódik majd……”-mondta Lewis Hamilton.