Sergio Perez elég rossz futamot teljesített Silverstone-ban. Hiába zárkózott fel rövid idő alatt a középmezőny sűrűjébe, onnan már képtelen volt előrébb lépni. Szerinte a Hamilton-Verstappen esete már túl ment minden határon.

Sergio Perez pont nélkül zárta a Brit Nagydíjat. Így a Red Bull szinte üres kézzel távozik Silverstone-ból. Perez ráadásul a lassabb autókat sem tudta megelőzni a versenyen, ami meglehetősen aggályos lehet számára a jövőre nézve. A mexikói pilóta is elmondta véleményét a Verstappen-Hamilton ütközésről.

“Nehéz versenyünk volt. Rosszul sikerült a csapat számára. Igazából az egész hétvége nem ment valami jól. Erősebben akarok visszatérni a következő versenyre. Vissza kell térnünk, hogy azokért a pozíciókért harcoljunk, melyekért normális esetben szoktunk….Ütközés? Azt hiszem, hogy ez már túlment a határon. Ők ketten nagyon szorosan küzdöttek egymással. Óriási balszerencse, mert ez az ütközés nagy sebességnél történt. Újra elmondom, hogy az a legfontosabb dolog, hogy Max rendben van….”- mondta Sergio Perez a Ziggo Sport szaklapnak.