Még mindig beszédtéma a Hamilton-Verstappen ütközése. Úgy tűnik, hogy extrém magasságokba kezd emelkedni. A Red Bull már bizonyítékát is talált és ügyvédeket is bevont az ügybe.

Három nap eltelt a Lewis Hamilton és Max Verstappen vasárnapi ütközése óta. A felek azóta is ugyanolyan intenzitással támadják egymást. Verstappen kórházba került. Ezzel szemben Hamilton boldogan pezsgőzött. A brit 10 másodperc büntetést kapott, de ezt a Red Bull kevesellte. Helmut Marko már vasárnap azt hangoztatta, hogy minimum egy eltiltást kellett volna kapnia. A Red Bull tanácsadója elárulta, hogy az FIA lezártnak tekinti az ügyet. Ők nem adják fel. Megteszik a megfelelő lépéseket.

“Az ügyvéd majd ellenőrizni fogja, mit lehet tenni ilyen helyzetben a sportszabályzat keretein belül. Óriási szerencse, hogy nem lett rosszabb vége, az autónak, és valószínűleg a motornak is, viszont annyi. Ezt nem hagyhatjuk annyiban. A felfüggesztés Lewis Hamilton-nak teljesen indokolt lenne…..Max a saját ívén haladt, ott, ahol Lewis-nak el kellett volna vennie a gázt. Nem érhetsz össze az ellenfeled hátsó kerekével az egyik leggyorsabb kanyarban. A legkisebb ilyen momentumnak végzetes következményei lehetnek. Ez egy felelőtlen manőver…..”- mondta Hekmut Marko.