A vasárnapi Verstappen-Hamilton ütközés sok mindent megváltoztatott. Jos Verstappen elárulta, hogy eddig Toto Wolff mindig hívta őket, de a baleset óta egyszer sem. A holland nem szeretne többet a Mercedes csapatfőnökével beszélni.

Nyílt titok volt, hogy a Mercedes érdeklődött Max Verstappen iránt. Mindenki tudja, hogy egyszer szeretnék a holland klasszist leigazolni, mivel Lewis Hamilton sem versenyezhet már örökké, alaposan benne van a korban. Helmut Marko két évvel ezelőtt elismerte, hogy Jos és Max Verstappen-t folyamatosan hívta Toto Wolff, hogy egy napon saját csapatához csábítsa a holland ászt. Vasárnap Verstappen kórházba került. A Mercedes önfeledt örült Hamilton győzelmének. Toto Wolff vasárnap óta egyszer sem hívta fel a holland családot.

“Az ember ne ünnepeljen már egy győzelmet ekkora kitörő eufóriával, miközben a versenyzőtársa éppen a kórházban van és nem is lehet tudni, mi van vele. Toto Wolffról ugyanezt gondolom. Toto-val évek óta kapcsolatban vagyunk. Rendre felhívott telefonon, hogy elhúzza előttünk a mézes madzagot. Szerintem mindenki tudja, hogy miért. Ugyanakkor az elmúlt két napban egyáltalán nem igyekezett kapcsolatba lépni velünk. Most pedig akkor már ne is hívogasson innentől……”- mondta Jos Verstappen az F1-insider.com-nak.