Lando Norris a Mclaren pilótája elárulta, hogy mióta ő a wokingi csapatnál van sokat fejlődtek. A Mclaren atmoszférája is sokkal jobb, mint pár évvel ezelőtt volt.

Lando Norris 2019-ben lett a wokingiak pilótája. Már két évvel korábban csatlakozott a junior programjukhoz. Nem sokkal utána pedig Zak Brown érkezett Ron Dennis helyére. Nem sokkal később Andreas Seidlt is leigazolták csapatvezetőnek. Több komoly támogató érkezett a wokingi csapathoz. Norris az elmúlt évek eredményéről beszélt.

“Sok partnerünk és szponzorunk az esport és a számítástechnika oldaláról érkezik, és nem csak a versenyautóhoz van közük. Többen emiatt is kapcsolódnak be. Sok dolgot csináltam már online is, például a Coca-Colával és a Dell-lel. Öt éve szerintem nagyjából négynél több logó nem volt az autón. Most pedig már teli vagyunk velük. Ugyan sok minden változott, de szerintem mindez a jó irányba. Jó úton halad az F1-es csapat, de az egész McLaren is. Szóval jó érzés részese lenni ennek. Ennek egy része az esport miatt is van. Ez a szektor folyamatosan növekedik, és emiatt a partnerek is be szeretnének szállni. Ez tehát mindenkinek jó. Egyszerűen jó dolog időt tölteni ezekkel az emberekkel. Rengeteg minden változott az elmúlt öt-hat év alatt, amikor még először találkoztam Ronnal. Most sokkal vidámabb, sokkal lelkesebb és motiváltabb mindenki. Minden más lett, de a helyes okokból…….”- árulta el Lando Norris a Motorsport szakoldalnak.