Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója szerint a 2021-es szezon legdrámaibb jelenetének sikerült fellendítenie a jegyeladásokat.

Gyulay Zsolt hétfőn a Hungaroring célegyenesében tartott hétfőn sajtótájékoztatót. A Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója úgy fogalmazott, hogy a 2021-es Forma-1-es szezon eseményei jó hatással voltak a hazai futam jegyeladási számaira is. Ahogyan arról mi is beszámoltunk, a részben budapesti rendezésű labdarúgó Európa-bajnoksághoz hasonlóan a Forma-1-es futamon is karszalagos rendszer lesz, ezeket a jegy és a védettségi igazolvány felmutatásával előre át kell venni a kijelölt pontokon: a Deák Ferenc téren az Akvárium Klubban, vagy Fóton az M3-as autópálya mellett az Auchan parkolójában.

“A silverstone-i Hamilton-Verstappen affér érezhetően növelte a jegyvásárlási kedvet, az elővételben eladott jegyek hetven százalékát azonban külföldi szurkolók vették meg. Remélem, a hazai drukkerek a rajtig javítanak még az arányon. A pilóták itt is teljesen külön buborékban lesznek. A megszokott programok közül a csütörtöki autogramosztás és a vasárnapi ünneplés is elmarad. Legutóbb 2019-ben voltak nézők a lelátókon, amelyeken mintegy 40 ezer helyet kellett kicsit felújítani. Kicsit most olyan a helyzet, mintha minden évben egy labdarúgó BL-döntőt kellene rendeznünk a régi MTK pályán úgy, hogy ez a közvetítésben ne látszódjon…..”- mondta Gyulay Zsolt az MTI-nek. A Hungaroring 1000 tiszteletjegyet is felajánlott az Országos Mentőszolgálat dolgozóinak, köszönetként a koronavírus-járványban hősies helytállásukért.