Holnap, azaz pénteken kezdődik meg hivatalosan a 36. Magyar Nagydíj. Nem kell mondanom, hogy 2020 után újra nézők előtt rendezhetünk F1-es futamot. De milyen idő várható?

A 36. Magyar Nagydíj izgalmakat tartogat, de az eső is megérkezhet a Hungaroringre. A csapatok már a hét korábbi részén megérkeztek a magyar pályára. Több városból is küldtek képet a különböző istállók kamionjairól. Ma pedig már a pilóták is itt vannak kis hazánkban. A csütörtöki napon még semmi érdemi esemény nem történt a pályán. Pénteken azonban már megkezdődnek a szabadedzések.

Szombat délben tartják a szintén hatvanperces utolsó szabadedzést. A reggeli órákban esély mutatkozik egy kiadósabb záporra. Nem sokkal a délután három órakor kezdődő időmérő edzés előtt is várható csapadék a Weather.com előrejelzése szerint, miközben a hőmérséklet továbbra is 30 °C fölött marad.

Vasárnap bizakodhatnak azok, akik idén is eső áztatta pályán szeretnék látni a versenyzőket. A rajt környékén, azaz 15 óra magasságában 3-4 mm égi áldás zúdulhat a Hungaroringre. Így fontos, hogy aki kilátogat a Hungaroringre, ne csak a karszalagját tartsa magánál, de esernyőt is vigyen!