Úgy tűnik, hogy Nyikita Mazepin és Mick Schumacher is a Haas-nál folytatja a pályafutását. Annyi teljesen biztos, hogy nyáron tárgyalnak a jövőjükről.

Mick Schumacher idén mutatkozott be a Formula-1-ben. A szezon első fele eltelt. Most a nyári szünetét tölti az F1 mezőnye. Mick Schumacher és Nyikita Mazepin a szünetben tárgyalnak a jövőjükről. Günther Steiner csapatvezető utalt rá, hogy Schumacher esetén is csak formalitás lehet a megegyezés.

“A nyári szünetben fognak felpörögni az események. Folyamatosan kapcsolatban vagyunk ez ügyben a Ferrarival, de eddig nem igazán gondolkodtam ezen. A nyári szünetben fogunk erről beszélni, és aztán meglátjuk, milyen irányba megyünk tovább…Úgy vélem, a csapatnál mindenki segített nekem abban, hogy jól érezzem magam, és minden egyes csapattagnak köszönöm a támogatást és az útmutatást. Örülök, hogy itt lehetek, sokat tudtam tanulni tőlük. Még előttünk a szezon második fele, én pedig tovább fogok tanulni és fejlődni…….”- mondta Mick Schumacher a Sky Sports F1-nek.