Nicholas Latifi a Williams előtt még sok munka áll. Folyamatban lévő munkáról van szó, így rengeteg dolguk lesz még a jövőben. Úgy véli, hogy türelmesnek kell lenniük.

Egykoron a legjobbak között volt a Williams F1-es csapata. Papíron még most is a leggyengébbek egyike. Vannak biztató jelek a csapat számára. George Russell fantasztikusan teljesít az időmérő edzéseken, az igazán fordulatosra sikerült Magyar Nagydíjon pedig kihasználták a lehetőségüket és kettős pontszerzést ünnepelhettek. Fejlődnek, de még hosszú út áll előttük.

” sebesség és a gyorsaság az egyik legfontosabb dolog. Tisztában kell lennünk azzal, hogy ez még mindig az újjáépítés fázisában vagyunk. Azt hiszem, bármennyire is optimisták az emberek, hogy jövőre nagyot lehet előre ugrani, előfordulhat, hogy ez nem lesz olyan nagy ugrás. Nyilvánvalóan reménykedem ebben, de lehet nem így alakul. Ha egy versenyző azt várja, hogy jövőre megnyeri a bajnokságot vagy futamokat nyer, az talán nem a leghelyesebb dolog……”- mondta Nicholas Latifi az F1.com szakoldalnak.