Jock Clear rengeteg tehetséges versenyzővel dolgozott már. Lewis Hamilton-al, Michael Schumacher-el, Jacques Villeneuve-el, Nico Rosberg-el is dolgozott, de számos versenyzőt említhetnénk még. Jelenleg Mick Schumacher-el dolgozik, de őt is meglepte a fiatal teljesítménye.

Jock Clear korábban Charles Leclerc teljesítményét igyekezett javítani. Jelenleg a Ferrari Versenyzői Akadémia pilótáival is foglalkozik. Így Mick Schumacher-el dolgozik. A mérnök elmondása szerint a német teljesítménye is „meglepte” őt.

“Igen. Valamelyest meglepődtem. Nyilván már egy ideje együtt dolgozunk vele az akadémia révén, ezért egészen jól ismerjük. Őszintén szólva a nyers sebessége eléggé lenyűgözött. Az emberek azt kérdezték tőlem az év elején, hogy hogyan teljesít majd Mazepin ellen. Úgy gondoltam, hogy nem lenne meglepetés, ha Mazepin az elején legyőzi őt az időmérőkön. Valójában nem ez történt. Annyira hasonlít az apjára a viselkedését és az akcentusát illetően, ez pedig már önmagában is élvezetes. A jó napokra emlékeztet engem, mert nagyon élveztem a Michaellel közös munkát. Mick pedig hasonlóan kedves fiatalember…….”- mondta Jock Clear az F1 Beyond the Grid podcastjének legújabb epizódjában.