Vannak pilóták, akiknek a jövője még kérdéses. Lassan mindenre fény derül. A nyári szünetnek is lassan vége lesz. Pierre Gasly elárulta, hogy sok mindenről tárgyal a Red Bull csapattal.

Helmut Marko a napokban azt nyilatkozta, hogy hamarosan az utolsó simításokat végzik majd pilótáik szerződésein. Belgiumban, de legkésőbb a Holland Nagydíj hétvégéjén bejelentést tesznek. Megtudhatjuk, hogy kik állnak rajthoz 2022-ben a Red Bull színeiben. Elmondása alapján mind a négy nevet egyszerre hozzák majd nyilvánosságra. Látszólag nem mindenki örül azonban ennek a négyes bejelentésnek.

“Teljesen egyértelmű, hogy a sorsom a Red Bull kezében van. Max-nak élő szerződése van. Sergio egy évet írt alá a Red Bull-al. Meglátjuk, mi történik, és hogyan folytatjuk majd…..Szerintem szeretnének egy vezéralakot az AlphaTauri-ba. Olyan pilótát, aki előreviszi a csapatot. Azt hiszem, ez egy jó munkakapcsolat most…….”- mondta Pierre Gasly, aki úgy érzi, hogy nem tud többet tenni most, mint várni a lehetőségre. “Minden tőlük függ, szeretnék-e, hogy felkerüljek hozzájuk, vagy elégedettek a jelenlegi párosukkal, és az is közrejátszhat, hogyan tervezik az AlphaTauri jövőjét. Sok megbeszélnivaló van még….”- zárta az AlphaTauri versenyzője.