Max Verstappen több éves szerződéssel rendelkezik. Csak Sergio Perez sorsa volt kérdéses. A mexikói pilóta szerződése az év végén lejárt volna. A Red Bull meghosszabbította Perez szerződését. A mexikói pilóta örült a bejelentésnek.

Sergio Perez egyéves szerződéssel csatlakozott a Red Bull-hoz. A bikák tavaly úgy döntöttek, hogy hosszú idő után először szerződtettek külsős pilótát. Perez nehezen alkalmazkodott a Red Bull-hoz. Ettől függetlenül sikerült felvennie a ritmust, és futamot is nyert Azerbajdzsánban. A mostani bejelentés kapcsán Perez a következőképpen nyilatkozott.

“Nagyon örülök, hogy egy olyan remek csapattal kezdhetem meg a Forma–1 új korszakát, mint a Red Bull, és ez kiváló lehetőséget is kínál számomra. Jövőre mindenki a nulláról fog indulni az új szabályok miatt. Tehát az egyetlen célom az lesz, hogy felérjek a csúcsra a Red Bull-lal……”- mondta Sergio Perez. A mexikói hosszabbítása révén lényegében az is biztossá vált, hogy vélhetően a testvércsapat, az AlphaTauri sem fog változtatni felállásán 2022-re. Náluk is marad a Pierre Gasly, Yuki Tsunoda páros. Franz Tost Belgiumban elmondta, hogy valószínűleg a következő hónapban tesznek majd bejelentést erről.