Lewis Hamilton a napokban azt mondta, hogy Max Verstappen azt sem nézte meg, megsérült-e. Egyszerűen elsétált. A holland azonban állítja, hogy tudta, hogy nincs baja a britnek.

Max Verstappen és Lewis Hamilton újabb ütközéséről szól még a mai napig a nemzetköz sajtó. A holland pilóta három rajthelyes büntetést kapott. A két pilóta természetesen ellentétes véleményen volt. A Red Bull-os szerint a brit nem hagyott neki elég helyet. A Mercedes szerint Verstappen előre tudta, hogy ebből ütközés lesz. Hamilton nem is a baleseten lepődött meg vagy nehezményezte. Inkább azon, hogy Verstappen oda sem ment, hogy jól van-e a brit bajnok. A fotók tanúsága szerint a hátsó kerék el is érte a fejét a halo ellenére is.

“Lewis rendben volt. Még akkor is próbált kitolatni, mikor én már kiszálltam az autóból. Ha nem lennél jól, nem csinálnál ilyesmit. Nem hiszem. Mindketten profik vagyunk. Olykor megtörténnek az ilyenek. Senki sem akar ilyesmit, de néha előfordul a csata hevében……”- mondta Max Verstappen.