Alex Albon jövőre a Williams versenyzője lesz. Toto Wolff szerint szigorú kikötések vannak a thai-brit szerződésében. Ezeket nem ismertették. Albon beszélt a Red Bull-hoz való esetleges visszatérésről is.

Alexander Albon lesz 2022-ben Nicholas Latifi csapattársa. George Russell helyét veszi majd át. A brit-thai pilóta leigazolása nem volt bonyodalmaktól mentes. Albon ugyanis a Red Bull neveltje. Toto Wolff a minap úgy nyilatkozott, hogy éppen ezért szigorú záradékok vannak Albon szerződésében. Mindent megtesznek azért, hogy Albon ne szolgáltasson információkat a Mercedes motorjáról a fő riválisnak, a Red Bull-nak. Albon azonban egyelőre nincs tisztában azzal, hogy pontosan mik ezek a záradékok

“Ötletem sincs, hogy őszinte legyek. Még nem beszéltünk ezekről. Továbbra is zajlanak még dolgok, úgyhogy várnunk kell, hogy meglássuk, mik ezek. Butaság lenne nem gondolni arra, hogy a Red Bull egy olyan csapat lehet, ahova még visszatérhetek. Úgy érzem, jelenleg az idei évre kell koncentrálnom elsődlegesen, ahol a célunk a bajnokság megnyerése. Aztán jövőre csak és kizárólag a Williamsre fókuszálok. Az autó fejlesztésére és arra, hogy jó évet zárjunk és folytassuk a fejlődést. Nagy részben álmodozás, ha a jövőre gondolunk, hogy így fogalmazzak. ……”- mondta Alex Albon.