A Mclren hosszú idő után újra kettős sikert arathatott. Daniel Ricciardo részletesen is beszélt arról a dühről, ami az időmérő után keletkezett benne és ami sikerre vezette az F1-es Olasz Nagydíjon.

Daniel Ricciardo nyerte idén az Olasz Nagydíjat. Az ausztrál 2018, a McLaren 2012 után tudott ismét versenyt nyerni a F1-ben. Ricciardo elárulta, hogy pénteken is idegből vezetett. Elöntötte őt a düh. részletesebben is beszélt erről az érzésről. Szavait az F1i.com szakoldal idézi

“Nagyon sötét gondolataim voltak az időmérő után. Valami ott volt bennem, ami úgy volt vele, hogy nem akarok többé így itt lenni. Győzni akarok. Jól alakult az időmérő, és a csapat is azt mondta, hogy ’jó edzés volt, örülnöd kellene. Ezen a ponton előjött belőlem a versenyző. Nem is igazán tudom megmagyarázni. Olyan volt ez bennem, mint egy égető érzés, és úgy éreztem: ’nem, ez nem elég jó’……Könnyen beszélek most, hogy nyertem vasárnap, de tényleg olyan volt, mintha valami eluralkodott volna rajtam, főleg péntek este, utána pedig küldetésem volt…….”- mondta Daniel Ricciardo.