Alexander Albon visszatér az F1-be. A Williams színeiben áll majd rajthoz. A thai-brit pilóta szerint nagy szerepet játszott a média nyomása is abban, hogy ilyen gyorsan megszületett a megállapodása a Williams csapatával.

Alexander Albon úgy véli, hogy a média „nagyobb nyomást helyezett a Forma–1-es visszatérésére, mint bárki más”. Russell a Mercedes versenyzője lesz. Az Alfa Romeo csapatnál kiadó még egy hely. Az Alfa Romeo hamar válaszolt a Bottas-kérdésre és aláírt a finn pilótával, akit hamar összeboronáltak előtte a Williamsszel.

“Őszintén gondolom, hogy ti nagyobb nyomást gyakoroltatok az üggyel kapcsolatban, mint bárki más. Az én részemről még megbeszélés alatt volt a dolog és más neveket is említettek. Ezért továbbra is meggyőződtem arról, hogy van ezen kívül is lehetőségem versenyezni. Gyorsan történtek a dolgok. Jöttek a hírek arról, hogy George a Mercedesnél, Valtteri pedig az Alfánál folytatja. Nyilvánvalóan voltak korábbi megbeszélések is Jost [Capitóval] és a Williamsszel, és igen ez csak mindezután jött létre. Sok segítséget kaptam Christan [Horner]-től és Dr. Markótól is…….”- mondta Alex Albon a Motorsport szaklapnak.