Lewis Hamilton a napokban azt mondta, hogy tudja milyen az, ha valaki a bajnoki címért harcol és nyomás alatt van. A monzai kritikák kapcsán „álszent emberekről” beszélt a Red Bull-os.

Max Verstappen öt pontos előnnyel várhatja az Orosz Nagydíjat. Hamilton szerint utalt arra, hogy emiatt nyomás nehezedhet rá. Verstappen-t is szembesítették Hamilton kijelentésével. A Red Bull holland versenyzője ironikusan így reagált.

“Annyira ideges vagyok, hogy alig bírok aludni. Úgy értem, tényleg olyan borzalmas, hogy a vb-címért harcolhatok. Nagyon utálom ez a helyzetet, igen……Ha valaki ismer engem… szerintem eléggé nyugodt vagyok ezekkel kapcsolatban. A legnagyszerűbb érzés, ha van egy remek autód, amellyel úgy vághatsz neki a hétvégéknek, hogy a győzelemért harcolhatsz. Nem számít, hogy vezeted-e a világbajnokságot vagy sem. Szerintem ezek a megnyilvánulások csak azt mutatják, hogy nem ismer engem – amivel nincs is gond, én sem ismerem őt teljesen. Csak magamra koncentrálok, és élvezem, hogy a mezőny elejében lehet, reméljük, ez hosszú ideig így is lesz…..Részemről nem, én nyugodt vagyok mindennek kapcsán. Szerintem mindannyian elég profik vagyunk ahhoz, hogy magunk mögött hagyjuk, ami Monzában történt…….”- mondta Max Verstappen.