Nyikita Mazepin újra rossz fát tett a tűzre. A versenybírák figyelmét magára vonta. Michael Masi beszélt az orosz újabb sportszerűtlen pillanatáról. Elismerte, hogy nem ő a legrosszabb a mezőnyben.

Nyikita Mazepin-ről több pozitív hírt is közöltek az Orosz Nagydíj hétvégéjén. Az orosz pilóta jótékonykodott. Örömet szerzett egy ifjú, beteg rajongójának. A versenyigazgató, Michael Masi azonban elárulta, az orosz nem volt ennyire jófiú egész hétvégén. A futam megannyi más történése mellett talán fel sem tűnt, hogy a Haas-pilóta majdnem a falra kente Yuki Tsudoda-t, amiért fekete-fehér zászlót kapott a felügyelőktől. Michael Masi elmondta, hogy nem az orosz vezetési stílusával vannak gondok.

“Minden incidenst az alapján ítélünk meg, hogy mi történt. Ami az egyes pilóták egyéni vezetési stílusát illeti, abból húsz különböző van. Ha összesítenénk, más pilóták talán még többször vannak ott fönt. A 12-es kanyarban későn húzódott be Yuki elé, aki DRS-sel előzött. Ez olyasmi, amit már párszor megbeszéltünk, és fekete-fehér zászló jár érte. Ez sportszerűtlen viselkedés, és nem toleráljuk.”- mondta Michael Masi.