A Red Bull főtanácsadója, Helmut marko korábban arra célzott, hogy Fernando Alonso jó szolgálatot tehet a bikáknak. Szerinte a spanyol nem kifejezetten egy Lewis Hamilton fan. Így segíthet Max Verstappen-nek a bajnokság megnyerésében. Alonso most erre reagált.

Max Verstappen a második helyen végzett Törökországban. Ezzel visszaállt a bajnokság élére. Szíthatunk arra, hogy a hátralévő futamokon is szoros lesz a bajnoki harc. Fernando Alonso nagyot csatázott Magyarországon Hamilton-al. A Red Bull nem sokkal a futam után kijelentette, hogy a spanyol jó szolgálatot tehet Verstappen-nek és segíthet pontokat rabolni Hamilton-tól és a Mercedestől. Helmut Marko korábban azt mondta, hogy Alonso nem nagy Hamilton-fan és ezt láthattuk Budapesten is. szerinte fontos szerepet fognak játszani a bajnokság szempontjából azok a pilóták, akik pontokat tudnak elrabolni a két élmenőtől. Az Alpine pilótája most erre reagált.

“Olvastam a hírt, de én mindig a saját versenyemmel foglalkozom. Magyarországon igen. Sikerült megküzdenünk Hamilton-al, de ez főleg a pályának volt köszönhető. A Mercedes és a Red Bull általában túl gyorsak. Nézzük meg Monzát, ahol Bottas az utolsó helyről rajtolt, aztán a dobogón végzet. Szeretek harcolni a jó pilótákkal. Azt hiszem, hogy a Red Bullnak magának kell elvégeznie a feladatát az idei szezonban……”- mondta Fernando Alonso.