A pletyka még mindig tartja magát. A találgatások szerint Michael Andretti szeretné megvenni a korábbi Sauber istállót. Frederic Vasseur ezzel kapcsolatban nem kívánt semmit közölni és álláspontot sem foglal.

Az amerikai szervezetet már régóta összefüggésben van az F1-be való belépéssel. A hírek szerint egyre közelebb kerül egy 350 millió eurós üzlethez. A RaceFans információi szerint Michael Andretti megvásárolhatná az Islero Investments részvényeinek 80 százalékát. A Sauber Motorsport és a Sauber Engineering is az irányítása alá kerülne.

Az istállót Islero Investmentset a Longbow Finance hozta létre. Peter Sauber öt évvel ezelőtt vásárolta meg. Jelenleg Alfa Romeo néven fut. A színfalak mögött továbbra is a Sauber F1 csapata maradt. Frederic Vasseur, az istálló csapatfőnök és vezérigazgatója nyilatkozva elhatárolódott a csapat esetleges felvásárlásával kapcsolatos kérdésektől.

“Nem mondhatok semmit. Őszintén szólva ez nem az én dolgom. Én vagyok a vezérigazgató és a csapatfőnök. Egy ilyen jellegű vita nem velem, hanem a részvényesekkel lenne és annyi pletykát kaptunk, hogy a kérdést a cég részvényeseinek kell feltenni……”- mondta Frederic Vasseur.