Idén már nem fejleszti tovább versenygépét a Williams. Az istálló szeretné bebiztosítani a konstruktőri tabellán megszerzett helyezését és a következő évre koncentrálnak.

A mezőny egyik leggyengébb autójával rendelkezett a Williams. Teljesítményük folyamatosan javult. A Magyar Nagydíjon már kettős pontszerzésnek örülhettek. Spa-ban pedig George Russell fantasztikus időmérős szereplésének köszönhetően egy dobogós helyezést ünnepelhettek. A brit csapat jelenleg a nyolcadik helyen áll a konstruktőri versenyben. Ezt a pozíciójukat pedig szeretnék megtartani, de ehhez már nem látják szükségesnek a további fejlesztéseket. Erről Dave Robson beszélt.

“Lassan a 2021-es idény az utolsó szakaszába lép. Nem lesznek új fejlesztéseink. Helyette inkább az autó finomhangolására koncentrálunk és arra, hogy lehető legtöbbet hozzuk ki a rendelkezésre álló forrásainkból……Az amerikai futam a második hazai futamunk. Alig várjuk, hogy a naptár egyik legjobb helyszínén üdvözölhessük a Doriltoni Capitalt a Williams család tagjaként….”- jelentette ki Dave Robson a RacingNews365 szakoldalnak.