Ralf Schumacher szerint nem Sebastian Vettel, hanem az Aston Martin hozta kellemetlen helyzetbe saját magát. A német ex F1-es pilóta a bajnokságról is elmondta véleményét. Szerinte minden Hamilton mellett szól.

Sebastian Vettel-nek volt egy kellemetlen momentuma a Török Nagydíjon. Egyedül megpróbált körbe menni a száraz pályára alkalmas gumikkal. Az aszfalt vizes volt. Nem vált be, bakinak bizonyult. Mark Webber, korábbi csapattársa méltatta a négyszeres bajnokot. Ralf Schumacher szerint szenved az Aston Martin.

“Nem Sebastian hozta a csapatot kínos helyzetbe. Inkább a csapat hozza kínos helyzetbe magát jelenleg. Nem a megfelelő irányba haladnak. Nem úgy néz ki, hogy képesek fejleszteni, hiába van nagyon szoros együttműködésük a Mercedesszel. Természetesen az is bezavarhatott, hogy nagyon sok új alkalmazottjuk állt munkába. Sebastian-t nem fogjuk sűrűn a top 10-ben látni. Egyértelműen a McLaren és a Ferrari mögött állnak, sőt még az AlphaTauri mögött is. Nehéz szezonzárás lesz Vettel számára……..A Red Bull utolsó versenyei nehezek lesznek. Nem sikerül a motorteljesítményben tapasztalható kis különbséget ledolgozniuk a Mercedeshez képest. Jelen pillanatban minden Lewis mellett szól……”- mondta Ralf Schumacher.