Lewis Hamilton és Max Verstappen kiélezett csatát vív a 2021-es bajnoki címért. Ennyire szoros harcot már rég láthattunk. Akármi mi is lesz, a kettejük harca emlékezetes marad. Toto Wolff szerint egy ütközés is eldöntheti a bajnoki cím sorsát.

Lewis Hamilton és Max Verstappen idén már nem egyszer találkozott már össze idén a pályán. Ritkán láthattunk tőlük tiszta csatát. Bahreinben Verstappen a pályán kívül előzte meg a britet. Imolában a rajtnál értek össze. Silverstone-ban megtörtént a baj. Monzában ismét egymás torkának estek. A Red Bull és a Mercedes összeért és mind a ketten kiestek. Verstappen autója a Mercedesen landolt. Hamilton-nak pedig csak a glória tartotta a helyén a fejét. Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke szerint egy ütközés is eldöntheti a bajnoki cím sorsát.

“Ha az utolsó futamig elhúzódik a harc, és ott egymás ellen kell majd versenyezniük, aki jobban áll a pontversenyben, szerintem meg fogja próbálni azt, amit Senna és Prost idejében láthattunk. Mi történt Monzában? Verstappen kiütötte Lewist. Gyorsabb volt és megpróbálta őt megelőzni. És ez teljesen érthető……„Láttuk már ezt Schumacher és Villeneuve, valamint Senna és Prost idejében. Én sosem adnék ilyen tanácsot senkinek, de ha az utolsó versenyen úgy hozza az élet, kőkeményen fognak megvívni egymással……..”- mondta Toto Wolff a Daily Mailnek.