Toto Wolff, a Mercedes csapatfőnöke azt mondta, hogy végig hátrányban voltak és nem sokan gondolták volna, hogy a szezon végéig nyitott lesz a bajnokság.

Toto Wolff abszolút optimistán tekint a hátralévő két futamra. Önbizalma az utolsó két futam megnyeréséből fakad. Úgy érzi, hogy az év minden nehézsége, problémája, kételye ellenére igenis megnyerhetik ezt a világbajnoki címet. Hozzátette, hogy igazából meglepő számára az, hogy még mindig harcban vannak a végső elsőségért.

“Megvan az autónk tampója. Nagyon gyorsak voltunk az elmúlt két versenyen. Ez nagyon jó hír és ezt kell megtartani. Megvan a megfelelő hozzáállásunk, hogy a légvégéig harcolhassunk a vb címért. Szerintem senki nem gondolta azt pár futammal ezelőtt, hogy ilyen sokáig nyíltan tudjuk tartani ezt a bajnokságot. Ami ezután következik, az bónusz és megpróbáljuk minden percét élvezni. Most is hátrányban vagyunk. Voltunk ennél nagyobb lemaradásban is. Ha megnyerjük a vb címet, az hihetetlen lesz. Ha veszítünk, akkor az ellenfelünk megérdemli a címet. Mi pedig a következő évre koncentrálunk……..”- mondta Toto Wolff az Österreich lapnak.

.