Lewis Hamilton és Max Verstappen újra összecsapott Szaúd-Arábiában. Több ütközést is láthattunk. Hamilton szerint riválisa már átlépett egy határt és nem dicsérő szavakkal beszélt a hollandról.

Lewis Hamilton és Max Verstappen csatájának több forró pillanata is volt. A legemlékezetesebb mind közül a 27-es kanyarban történt incidens. A Red Bull el akarta engedni a Mercedest. Hamilton nem előzött. Hátulról eltalálta Verstappen autóját. A verseny után Hamilton azt mondta, hogy nem értette mi történt. Csak később tudta meg, hogy mi volt Verstappen szándéka.

“Sok versenyzővel küzdöttem már életem folyamán. 28 év alatt nagyon sok karakterrel találkoztam már. Vannak páran a legjobbak közt, akik túllépik a határt. Mintha a szabályok nem vonatkoznának rájuk vagy nem jutna eszébe. Megpróbált a pályán hallatni a hangom, a fehér vonalak közt tartani az autóm, úgy csinálni mindent, ahogy helyes…….Max átlépett egy határt, ez biztos. Nagyon sokszor én kerültem azt, hogy ütközzünk. Nem is mindig bánom, hogy ez így van. Az élet arról szól, hogy egy másik napon megvívjuk a harcunkat, ahogy én is tettem……”- mondta Lewis Hamilton.