Carlos Sainz és Charles Leclerc ismét értékes pontot szereztek a Ferrarinak. Leclerc a hetedik, míg Sainz a nyolcadik helyen zárták a Szaúd-Arábia Nagydíjat. Még egymással is jót csatáztak. Leclerc nem volt túl elégedett a heted hellyel.

Leclerc hat pontot szerzett a dzsiddai hetedik helyével. Ez lehetett volna akár kicsivel jobb is, hiszen Leclerc a negyedik helyről várhatta a vasárnapi rajtot. Az első Safety Carnál viszont pozíciókat bukott, mivel ő kijött kereket cserélni. Akik nem cseréltek kereket a futam megszakításáig, azok akkor ingyen cseréhez jutottak. A Ferrari is rosszul járt. Leclerc értékelte a vasárnapi futamot.

“Carlos mögöttem volt. Utána megelőzött engem. Az újraindítás utáni körökben szenvedtem a gumikkal. Utána viszont egészen erős tempót tudtam autózni. A verseny vége előtt két körrel meg tudtam előzni. Jó kis párharc volt. Szerintem mindketten élveztük. Jó tempónk volt. Megnézve a futam elejét, csak csalódott tudok lenni, mert akkor igazán jól mentünk, a végén viszont nem tudtuk kihasználni. Küszködtem a gumik melegítésével. Az újraindításokkal pedig sok helyet buktam. Utána lendületbe jöttem. Az elvesztett időt már nem tudtam behozni. Kár érte. Ebben sokkal több volt……..”- árulta el Charles Leclerc.