Max Verstappen és Lewis Hamilton egyenlő ponttal állnak az egyéni pontversenyben. Így érkeznek meg a szezonzáró futamra. Daniel Ricciardo-t lenyűgözi harca. Kicsit irigy is, hogy nem lehet ennek részese.

A szaúdi futamot többször megszakították. Ausztrál időszámítás szerint azonban így is a hajnali órákban zajlottak az események. Ricciardo nem igazán ajánlotta ausztrál barátainak, hogy korán kelljenek csak a futam kedvéért. A Mclaren pilótája örömmel figyeli Verstappen és Hamilton csatáját. Kicsit irigykedve nézni kettejük csatáját.

“A családom és a barátaim előzetesen arról kérdeztek, megéri-e fennmaradni a verseny miatt. Otthoni idő szerint kora hajnalban rajtolt a szaúdi verseny. A családom mindig fennmarad szurkolni. Azonban a barátaimnak másnap dolgozniuk kell. Egy unalmas verseny miatt nem éri meg ébren maradni…….Reméltem, hogy izgalmas lesz a futam, így most boldog vagyok….. Ha a senki földjén autózom, akkor verseny közben próbálok ránézni a kivetítőkre. Itt nem tudtam ezt megtenni, de több helyen fel tudsz nézni az eredményjelzőre. Vb? Minden év elején egy ilyen csatában reménykedünk. Az egyik sarokban ott van egy tapasztalt rekordbajnok, a másikban pedig a valaha volt legfiatalabb futamgyőztes. Ismét remek csatát vívtak. Kissé féltékeny vagyok, amiért én nem lehetek a részese. Bárki is nyer majd a jövő héten, az fantasztikus lesz a szurkolóknak…..”- árulta el Daniel Ricciardo.