Minden F1-es pilótáról el lehetne mondani azt, hogy szeretné megnyerni a bajnokságot. Ez Pierre Gasly-ra is igaz. A francia pilóta nem adja fel álmait.

Pierre Gasly legjobb szezonját 2021-ben futotta. A kilencedik helyen végzett bajnokságban. Mindössze öt ponttal lemaradva a nyolcadik helyen álló Daniel Riccardo-tól. Gasly korábban megnyerte a GP2-es bajnokságot. Elárulta, hogy az F1-ben is szeretne nyerni és nem adja fel álmait.

“A 2021-es év rendkívül jó volt. Vannak területek, amelyeken még dolgozni kell, de nagyszerű azt mondani, hogy a legjobb eredményemet értem el az F1-es pályafutásom eddigi részében. Mindegy melyik csapatban vagy. A legjobb teljesítményt akarod nyújtani. Az egész csapat rám koncentrált, és próbáltam a legtöbb pontot hozni a csapatnak. Sikerült néha túlteljesítenünk, mert a srácok egyszerűen annyi erőfeszítést és figyelmet fordítottak rám, hogy képesek voltunk erre. Világbajnok akarok lenni az F1-ben. Ez rendkívül nehéz, amikor olyan csapatok ellen küzdesz, mint a Mercedes…….”- árulta el Pierre Gasly a Autosport magazinnak.