Jolyon Palmer korábban a Renault versenyzője volt. Úgy véli, hogy a Red Bull az az istálló, aki a legjobban takargatta erejét a barcelonai tesztelésen.

A Red Bull valódi külsejét talán még nem is láthattuk. A bahreini tesztre is új autóval készülnek. A bemutatón látottak teljesen eltérnek attól, amit az első teszten láthattunk. Jolyon Palmer szerint nem néz ki rosszul a Red Bull, de nem kizárt, hogy a Mercedes-t is érdemes lemásolni. A brit ex versenyző a következőket írta a Formula1.com-nak.

“A Red Bull tesztje egyenletesen indult. Végre felfedte a valódi arcát. Beleértve a szemet gyönyörködtető, agresszív oldalelemeket. Több prioritás van még ebben az autóban. Max egy nagyon nehéznek, de stabilnak tűnő autót vezetett, mielőtt átadta az autót Sergio-nak. Az utolsó napon több minden kiderült. Hasonló tempót futott, vagy valamivel gyorsabban, mint George Russell Mercedese. Addig előtte is állt, amíg George meg nem futotta legjobb körét a lágy keveréken….Jelen pillanatban azt mondanám, hogy a csapatok közül ők takargatják legjobban az erejüket.”- írta Jolyon Palmer.