Nyikita Mazepin szerződését felbontották. Az orosz pilóta már a bahreini teszten sem lesz ott. A Haas felbontotta az orosz pilóta szerződését. Mazepin csalódottan írt a közösségi oldalára. Megosztotta a helyzetével kapcsolatban a véleményét.

Nyikita Mazepin karrierje minden bizonnyal véget ért. A Haas felbontotta az édesapja vezette Uralkalival kötött névadó szponzori szerződését. A névadó szponzor pénze nélkül is talpon marad a Haas. Erről korábban Günther Steiner beszélt.

Nem Mazepin az első és utolsó, akinek olyan körülmények között kellett távoznia a Forma-1-ből. Az orosz pilóta közösségi oldalán adott hangot csalódottságának. Ő is biztosra veszi, hogy lesz még mondanivalója.

“Kedves szurkolók. Nagyon csalódottan veszem tudomásul, hogy idő előtt felbontották az F1-es szerződésemet. Megértem a jelenlegi nehéz helyzetet. Az FIA döntése után is elfogadtam a felém támasztott feltételeket. Ezt azonban teljesen figyelmen kívül hagyták ebben az egyoldalú döntési folyamatban. Örök hálával tartozom azoknak, akik ezt megértik. Nagyon sokra tartom az F1-ben eltöltött időmet, és remélem, hogy egy szebb napon még találkozhatunk majd. Lesz még mit mondanom az elkövetkező napokban.”- írta Nyikita Mazepin közösségi oldalára.