A Williams csapatfőnöke, Jost Capito azt mondta, hogy lenyűgözte Alex Albon munkája. A thai-brit pilóta már most túltejesítette a brit istálló elvárásait. Nagyon jól tud együtt dolgozni új csapatával.

Albon egy év kihagyás után csatlakozott a Williams-hez. Tavaly még a Red Bull tartalékos pilótája volt. George Russell távozott a Mercedeshez és az ő helyét tölthette be. Célja az volt, hogy visszatérhessen az F1 rajtrácsára. 2022-ben egy új környezetben szeretné ismét megmutatni a benne rejlő lehetőségeket. Jost Capito, a Williams csapatfőnökét lenyűgözte Albon hozzáállása.

“Nagyon jó információkat adott át. Jó érzéke van az autóhoz és jól működik együtt a mérnökökkel, csapattal. Alex egy kedves srác és szerintem megtalálja az autóban rejlő potenciált. Ő egy igazi harcos. Számítottam arra, hogy hamar beilleszkedik a csapatba, de ő valójában felülmúlta az elvárásaimat.”- árulta el Jost Capito a Motorsport-Total szakoldalnak. Alex Albon is elmondta véleményét az új főnökéről és csapatáról.

“Ő nem foglalkozik a médiával. Remek srác. Nagyon motivált és sok itt a pozitív ember. Ez nagyszerű kombináció. Minden megvan ebben a csapatban ahhoz, hogy egy remek jövőt építsünk.”-árulta el Alex Albon.