Max Verstappen nincs meggyőződve arról, hogy 2022-ben megismétlődik az, amit 2021-ben láthattunk. Úgy véli, hogy idén nem Hamilton-al kell megküzdeni a vb címért.

Max Verstappen szerint idén nem Hamilton lesz az, akivel meg kell küzdeni a vb címért. A Ferrarikat nagyon erősnek találja. Szerinte az olaszok több futamon harcban lehetnek az első helyért és a vb címért is. Több szakértő is úgy véli, hogy a Ferrari nagyot lépett előre. A teszteken is az elsők között vannak. Verstappen sem hagyta ezt figyelmen kívül. Hamilton-t kell idén legyőzni, ha bajnok akar lenni? Erre a kérdésre így felet:

“Nem hiszem. A Ferrari is erősnek tűnik idén, legalábbis most a teszteken. Nehéz megmondani, hogy a többiek hol állnak. Néhány csapat még az első futam előtt kap némi frissítést. Háromesélyes küzdelem lesz-e? Nehéz megmondani. Mercedes vs Ferrari vs Red Bull. Majd elválik. Eddig a Ferrari nagyon erősnek tűnik. A Mercedes mindig ott lesz. Számunkra ez pozitívnak tűnik.”- kezdte Max Verstappen, aki a közelmúltban írta alá a szerződéshosszabbítást a Red Bull-al. A holland erről is beszélt.

“Könnyű döntés volt. Nagyon jól érzem magam a csapatban. Ez fontos ahhoz, hogy jó eredményeket érjünk el. A Red Bull olyan nekem, mintha a második családom lenne. A Red Bull-nál fejezem-e be a pályafutásom? A szerződésem lejártakor 31 éves leszek. Ekkor már több éve az F1-ben leszek. Meglátjuk, hogy folytatni akarom-e vagy sem……”- árulta el MAx Verstappen a Sky Germanynek.

PlanetF1