Charles Leclerc elégedett volt a szezon előtti tesztekkel. Az olaszok számára zökkenőmentesen zajlott a barcelonai és a bahreini teszt. A monacói pilóta még így sem tudja megmondani, hogy hol állnak.

Biztató tesztszezon van a Ferrari háta mögött.Sokan azt mondják, hogy a Ferrari a szezon favoritja. A szombati nap a Red Bull is villogott. Max Verstappen és Sergio Perez zárt az élen. Charles Leclerc sem tagadta, hogy problémamentesen alakult számukra a holtidény, de hogy ez mire lesz majd elég a futamokon, azt nem tudná megmondani.

“Egyértelműen ez volt az egyik legsimább felkészülési szezonom egy szezon előtt. Nem volt semmilyen problémánk. Pedig ilyen projektben mindig számítunk rá, hogy akadályokba ütközünk. A delfinezést leszámítva nem volt semmi gond. Elég simán alakultak a dolgok és sikerült folyamatosan fejlődnünk. Nyilvánvaló, hogy ez egy simább hat tesztnap volt. Most még nehéz jósolni. Így mi is óvatosak maradunk. Amint láthattuk, hogy a Red Bull egy új csomaggal állt elő. A Mercedesnek teljesen új az autója és még nem mutatták meg a bennük rejlő potenciált. Egyik vagy másik ponton igazából mindenkiről úgy tűnt, hogy közel van.”- árulta el Charles Leclerc az F1.com oldalnak.