George Russell szerint minden azt bizonyítja, hogy a Mercedes küszködik. Ezzel szemben a Ferrari és a Red Bull minden körülmény között jól teljesítenek. A brit úgy véli, hogy van még potenciál a Mercedesben is.

Természetesen mindenki azt találgatja, hogy hol tarthat. Próbálja mindenki kitalálni, hogy mi lehet a valódi erősorrend. A riválisok szerint a Mercedes rejtegeti erejét. Lewis Hamilton úgy gondolja, hogy nem ez a helyzet. Tényleg vannak gondjaik. A hétszeres bajnok azt állította, hogy nem tudnak harcba szállni a győzelemért.

George Russell a negyedik helyen zárta az utolsó tesztnapot Bahreinben. A fiatal brit szerint elég csak a tv-felvételeket megnézni. Látszódjon valóban küszködnek többek között a delfinezésnek nevezett jelenséggel. De emellett ráadásul a tempójuk sem az igazi. Russell a következőket mondta:

“Egyértelműen ugrál az autó. Nem a legkényelmesebb. Nem érdekel a komfort, ha megvan mellette a teljesítmény. Sajnos jelenleg az sincs meg.
Úgy fest, egy lépéssel a riválisok mögött vagyunk. Rengeteg munka vár ránk a következő hétig, mert úgy tűnik, a Red Bull és a Ferrari minden körülmények között egy lépéssel előttünk van……”- árulta el George Russell a Crash.net szakoldalnak.