Mick Schumacher második évét tölti azt F1-ben. Nyikita Mazepin szerződést felbontották. Így megüresedett egy hely. A Haas tapasztalt versenyzőt akart az orosz helyére ültetni. Kevin Magnussen visszatérhetett.

Michael Schumacher fia igazán bizonyíthat. Tavaly nem váltotta meg a világot. Igaz, a Haas sem volt egy versenyképes autó. Csapattársát könnyedén megelőzte a pályák többségén. Viszonylag nyomás nélkül autózhatott. Idén talán igazán nyomás alatt is bizonyíthat. Kevin Magnussen lett a csapattársa, aki Nyikita Mazepin helyét vehette át.

“Ez egyértelműen hasznos a csapat és saját magam számára is. Kevin négy évig a csapat tagja volt. Egy év kihagyás után tért vissza az F1-be. Mindenki kedveli őt az istállónál, emiatt a Haasnál most igen jó a hangulat. Igen, nekem is remek összehasonlítási alap, ebből én csak profitálhatok. Számomra is hasznos. Kevin ilyen tapasztalt. Most igazán kipróbálhatom, hogyan teljesítek nagyobb nyomás alatt, ettől fogok fejlődni……”- mondta Mick Schumacher a RacingNews365.com szakoldalnak.