Max Verstappen szerint minden csapat a másikra mutogat. Egyik csapat sem vállalja fel azt, hogy ő a legjobb. A szezonnyitó pedig olyat mutatnak majd a csapatok, amire talán senki sem számított.

202-ben új korszak virradt az F1-re. Eddig is nehéz volt kiindulni a tesztek eredményéből. Talán most még nehezebb. Egyes csapatok más autóval teszteltek Barcelónában, és más konstrukcióval érkezett meg Bahreinbe. A Mercedesé volt talán a leglátványosabb, mivel a német kocsijának oldal doboza majd nemhogy eltűnt.

George Russell, mind Lewis Hamilton úgy látja, idén nehezen rúgnak majd labdába. Legalábbis az első futamokon biztos nem. Sokan a Ferrarit dicsérték. Carlos Sainz szerint a Mercedesnek minden szezonja így kezdődik. Max Verstappen sem dől be a küszködésüknek. Szerinte ez csak altatás.

“Ha egy csapattól a látottak alapján sokat várnak, ők mindjárt kezdik, hogy ó, nem is mi vagyunk az esélyesek. Egy héttel később pedig, amikor tényleg jól mennek, hirtelen jön az ’ó, minden megváltozott..hihetetlen munka. Köszönet mindenkinek. Sokszor láthattuk, hogy az első versenyen milyen gyorsak voltak. Folyamatosan gyorsak voltak. Ez azt mutatja, hogy nagyon stabil autójuk van. Jól áll a szénájuk, nem is igazán voltak problémáik sem. Hétvégén kiderül, hogy ki lesz a jobb…..”- árulta el Max Verstappen.