Lewis Hamilton egy interjúban elmondta véleményét a teszten látottakról. Szerinte gyors a Ferrari és az Alfa Romeo is. A hétszeres bajnok bizakodó a folyatással kapcsolatban.

Lewis Hamilton a tesztek után arról ebszélt, hogy egyértelműen nem a Mercedes a leggyorsabb autó. A Red Bull és a Ferrari biztosan előttük van és elég borúlátóan értékelte az erőviszonyokat. Azóta egy sajtóeseményen némileg finomított a gondolatain és hozzátette: a Mercedesnél mindenki motivált, meg fogják találni a megoldásokat.

“Nem volt könnyű ez a teszt. Sok autó volt, amely meglehetősen gyorsnak tűnt. Az Alfa Romeo ilyen volt. Valtteri is gyors volt. A Red Bull nevetségesen gyorsan tűnik. Jelen pillanatban Ferrarik is. Viszont miénk a legjobb csapat. Ehhez nem férhet kétség. Kemény volt a teszt, de azóta már telefonos megbeszélést tartottunk a srácokkal Brixworth-ben. Értekeztünk a motorról, a vezethetőségéről és arról, hogy hogyan nyerhetünk ki belőle Mindenki motivált, mindenki izgatott és ezek a mérnökök szeretik a kihívást. Ez jó…..”- árulta el Lewis Hamilton az F1.com oldalnak.