Martin Brundle, a Sky F1 szakértője nem hisz abban, amit Lewis Hamilton kommunikál. Szerinte nem fordult meg a hétszeres bajnok fejében a visszavonulás. Úgy véli, hogy Hamilton mindenképp harcba akar szállni a nyolcadik vb sikerért.

Nagy és hosszú vitát váltott ki a 2021-es Abu Dhabi Nagydíja. Max Verstappen drámai körülmények között, szó szerint a szezon utolsó körében előzte meg Lewis Hamiltont. A hétszeres bajnok hosszú időre hallgatásba burkolózott. Nem nyilatkozott. Nem osztott meg semmit közösségi oldalán.

A Mercedes szolgált pár információval. Akkori hírek szerint Hamilton kiábrándult az F1-ből és sok időnek kell eltelnie, amíg bízni fog a versenybírákban. Egyes hírek szerint a visszavonulás is megfordult a fejében. Hamilton első posztjában csak annyit írt, hogy visszatért és nagyon motivált. Martin Brundle, a Sky F1-es szakértője úgy véli, mindig is egyértelmű volt, hogy a hétszeres világbajnok még nem akasztja szögre a sisakját.

“Nagyon jó formában van. Miért hagyná ott a Mercedest? Sok pénzt keres, szereti versenyezni. Ebben a legjobb. Nagy eséllyel pályázik a minden idők legjobb autóversenyzője címre. Mindig azt mondja, hogy nem nézi a világbajnoki címek számát, de én biztos vagyok benne, hogy egyedüli csúcstartó akar lenni. Biztos voltam benne, hogy már lázasan készülnek a 2022-es szezonra. Lewis összeszedi magát a tavalyi kudarc után. Megértem miért kerülte a közösségi médiát egy ideig, de egyértelműen visszatért…..”- árulta el Martin Brundle.