Sebastian Vettel most még nem gondolkodik azon, hogy folytatja-e karrierjét az F1-ben. Sok minden függ attól, hogy idén hogyan teljesít az Aston Martin.

Sebastian Vettel lett az F1 egyik veteránja. A négyszeres bajnok tavaly csatlakozott az Aston Martin-hoz. Azzal a reménnyel, hogy hamarosan futamgyőzelmekért harcolhat silverstone-i csapattal. A csapatváltás után azt mondta Vettel, hogy az Aston Martinnak világos terve van. A következő évekre és 4-5 esztendőn belül a rajtrács élén küzdhetnek a dobogós helyezésekért. Még nem tudni, hogy mire utalt ezzel Vettel. Az idei autóbemutatón már arról beszélt, hogy csak a győzelem érdekli a száguldó cirkuszban. Az fogja meghatározni, meddig tart F1-es karrierje, hogy mennyire lesz versenyképes az új konstrukció.

“Az új gépeket teljesen más érzés vezetni. Ha jó pozíciókért harcolhatunk és valóban szorosabbá válik a verseny, az befolyásolja majd a döntésemet a folytatásról. Egyelőre nem szeretnék erről beszélni, meglátjuk mit hoz a jövő….”- árulta el Sebastian Vettel. Mike Krack, az Aston Martin frissen kinevezett csapatfőnöke is azt hangsúlyozta, hogy Vettel nem az a pilóta, akin a 15., 12. vagy éppen 8. helyért akar versenyezni.