Kevin Magnussen egy év kihagyás után tért vissza az F1-be. Nyikita Mazepin helyére érkezhetett, akinek a szerződését az orosz-ukrán háború miatt felbontották. A dán reálisan néz a 2022-es szezonra.

Kevin Magnussen visszatér ahhoz a csapathoz, amelynél 2017 és 2020 között versenyzett. A dán pilóta Nyikita Mazepin helyét vehette át az amerikai istállónál. A Haas tavaly nem fejlesztette az autót. A tesztek alapján úgy tűnik, hogy az amerikai csapat sokat fejlődött. Magnussen szerint idén nem szállnak harcba a vb címért, de most már valami jó köszönthet a csapatra.

“Nem ígért semmit. Azt mondta, hogy nagyon keményen dolgoznak rajta. Adtak nekem néhány jelzést, aztán csak sétálgattam. Beszéltem mindenkivel a csapatban, és úgy érzem, hogy van valamiféle jó hangulat. Nem hiszem, hogy idén a bajnoki címért megyünk, de szerintem jó a hangulat. Érezni lehet, hogy valami jó jön, de majd meglátjuk. Nem hisszük, hogy kimegyünk a pályára és mindenkit előtt végezhetünk. Jó, hogy sok a mosolygós arc és mindenki nagyon várja, és nem félnek attól, hogy kínos lesz, mert úgy érzem, hogy a csapat jó helyen van”- árulta el Kevin Magnussen.