Sebastian Vettel és Fernando Alonso autójára már felkerülhetett az egyes rajtszám. Max Verstappen idén lecserélte a 33-as rajtszámot az egyesre. Vettel és Alonso nem érezte tehernek az egyes rajtszámto.

Max Verstappen autójára felkerült az egyes rajtszám. Ezzel kerül a vállára egy extra nyomás is? Vettel, aki 2011 és 2014 közt versenyzett az 1-es rajtszámmal, így felelt viccesen a kérdésre:

“Az már nagyon rég volt, hogy az enyém lehetett az egyes rajtszám. Amire emlékszem, ad egy jókora adag lökést, plusz nagy terhet vesz le a válladról. Nagyszerű érzés világbajnokként nekikezdeni egy évnek. Az egyes szám önmagában egy nagy kiváltság. Mindenki szeretne ebben a helyzetben lenni. Nem tekintettem az egyes rajtszámra úgy, mint egy extra teher. Ezt ki kellett érdemelni. Szerintem Max is így fog érezni., de mindenki más……”- árulta el Sebastian Vettel. Fernadno Alonso hasonlóan vélekedett. A spanyol szerint megvalósult egy álom. Így a nyomás is alábbhagy. Így innentől kezdve szórakoztatóbb a dolog.