Christian Horner, a Red Bull csapatfőnöke tavaly sokat rivalizált a Mercedes csapatfőnökével, Toto Wolff-al. egy interjúban árulta el, hogy miért lehet ellentét közöttük.

A Red Bull csapatfőnöke a Daily Mailnek elárulta, hogy amikor csak lehet szereti cukkolni a Mercedes csapatfőnökét. Christian Horner sokkal lazábban vezeti a Red Bull istállót.

“Toto és én teljesen különbözünk. Amikor nincs verseny, akkor én a gyárban vagyok. Nem Monacóban élek mint egy száműzött adószakértő. Nem távolról irányítom a csapatom. És az én ajtóm mindig nyitva áll. A sportban nőttem fel. Én is autóversenyző voltam. Majd saját csapatot alapítottam. A szívem mélyén még mindig versenyző vagyok. Totónak egészen más a háttere, pénzügyekkel foglalkozik, nagyon fontos számára mi van a mérleg két oldalán. Vajon ő is ugyanolyan szenvedélyes, mint én? Vajon tíz év múlva is itt lesz még? addigra kiköltekezi magát és élvezi az életet az új szuperjachtján? Tisztelem, amit elért. Nekem nincs problémám vele. Kissé gyanús néha. Jó móka néha ugratni őt. A Mercedes egyszerűen nem tud minket irányítani. Az elmúlt években szinte minden csapatra hatással voltak, de a Red Bullnál nincs ilyen befolyásuk és ez veszélyes ellenféllé tesz minket.“- jelentette ki Christian Horner a Daily Mailnek.