Lando Norris elismerte, hogy örömmel csatázna egy olyan pilótával, mint Lewis Hamilton, aki 15 évnyi tapasztalattal rendelkezik és ezalatt hét bajnoki címet szerzett.

Hamilton vitathatatlanul az egyik legjobb versenyző, aki valaha is versenyzett a Forma-1-ben. Mercedes pilótája 103 nagydíjgyőzelmet tudhat magáénak. A bajnoki címek sorában ő és Michael Schumacher szerzett a legtöbb címet a sportágban. Hamilton idén szeretné megszerezni a nyolcadik vb sikerét.

Lehet, hogy idén folytatódik a Hamilton-Verstappen csata, de a szakemberek szerint ebbe a csatába a Ferrari is beszállhat. Talán a Mclaren is ott lehet a top csapatok között. Lando Norris bevallotta, hogy örömmel csatázna egy olyan pilótával, mint a hétszeres bajnok. Tavaly erre már sor került az Orosz Nagydíjon, mikor Norris 15 körön át tartotta maga mögött a brit pilótát. Norris nagyszerű pilóta”-nak nevezte kollégáját.

“Volt egy-két alkalom, mikor lehetőségem volt versenyezni Lewis-al. Ausztriában és Oroszországban is csatáztunk. Egy hétszeres bajnokot tudok magam mögött tartani? Nem feltétlenül gondolok erre. Csak foglalkoztatott ez a kérdés. Lewis egy tapasztalt versenyző. Amit megtanult a 20 év alatt, azt megpróbálná felhasználni.”- jelentette ki Lando Norris.