Max Verstappen nagy csatát vívott Charles Leclerc-el és Carlos Sainz-al az első helyére az időmérőn. A holland bajnok nem tudta megszerezni az első helyet. Verstappen úgy gondolja, hogy van még mind dolgozniuk.

Decemberben még Verstappen sem gondolta volna, hogy nem a Mercedes-szel, hanem a Ferrarikkal fognak harcolni 2022-ben Bahreinben. Pedig ez már nem álom. Charles Leclerc nyerte a bahreini kvalifikációt a holland előtt. Verstappen az időmérő után elmondta, hogy volt még a körében, de összességében elégedett.

“Nehéz azt mondani, hogy volt még benne egy pici. A Q2 nem volt rossz, de nemigazán volt meg az egyensúly. Összességében az autó jó. Jó volt a versenytempónk és az az igazán fontos. Hosszú még a hétvége. Nem volt egyáltalán rossz az autó, de vannak dolgok, amelyeket meg kell vizsgálnunk. Jól akarsz menni az időmérőn, de a versenyre kell koncentrálni, hiszen ott szenvednek a legtöbbet az autók. Nagy lesz a harc a Ferrarikkal, de jó esélyünk van, hogy kihozzuk a maximumot……”-árulta el Max Verstappen.