Kevin Magnussen nagyszerűen versenyzett a Bahrein Nagydíjon. A dán szerint a Haas bebizonyította, hogy jelenleg az F1-ben ők a középmezőny legerősebb csapata. Célja az lesz, hogy az elkövetkező futamokon is megtartsák ezt a pozíciójukat.

A Haas 2018-ban sztrák Nagydíjon ért el ennyire jó eredményt. A két Red Bull kiesése után az előkelő 5. helyen intették le az amerikai csapatot. Az elmúlt két évben csak szenvedtek. A mezőny végén tartózkodtak. Idén azonban úgy tűnik, hogy nagyot fejlődtek. Magnussen bejutott a Q3-ba és nagyszerűen versenyzett. A dán a vasárnapról mesélt elégedetten.

“Nagyon szórakoztató futamom volt. Jó érzés újra ebben a pozícióban lenni. Nagy gratula a csapatnak. A miénk a legerősebb autó a középmezőnyben. A két Mercedest szinte végig magam előtt láttam a futam alatt. Tudom, hogy a végén volt egy biztonsági autós fázis is, de a sztori egészen más, mint az elmúlt években. Egyszerűen el sem hiszem, hogy megnyílt előttem ez a lehetőség. Őrület, hogy most itt vagyok az 5. helyen. Jobban érzem magam annál, amire számítottam. Nem fáradtam el annyira. Néha azonban, amikor jó pozícióban vagy, az ad neked egy is extra energiát. Valtteri és Pierre jónak tűnt. Idővel talán Fernando-val és Esteban-al is harcolni fogunk. Tudjuk, hogy ma szerencsénk volt a két Red Bull miatt, nem ez lesz a tőlünk elvárható eredmény, és ha Dzsiddában is 7. leszünk, az azt jelenti, hogy ugyanolyan eredményt érünk el, mint most, csak néggyel kevesebb pontért.”- árulta el Kevin Magnussen.