A Haas két év után úgy tűnik, hogy feltámadt. A szezonnyitó futamon pontot szereztek. Günther Steiner szerint megérdemelték ezt az eredményt. Főként a küzdelmes tavalyi esztendő után.

A bahreini teszten is látszott, hogy a Haas-nak jó a tempója. Végül a szezonnyitón is nagyszerűen teljesítettek. Kevin Magnussen az ötödik helyen zárt Bahreinben. Mick Schumacher csak kevéssel maradt le a pontszerzésről. Ha Esteban Ocon nem forgatja meg, akkor talán pontot is szerezhetett volna. Günther Steiner szerint álomszerűen alakult a kezdés.

“Ha az elmúlt két évünkre gondolsz, aztán arra, hogy így visszajöttünk, az hihetetlen. Nem lehet ilyen történetet írni. A srácok a versenypályán az elmúlt két évben nehéz időszakot éltek át. Lehajtották a fejüket, tanultak, és a bokszkiállások során is nagyon jók voltak. Végül minden rendben volt. Tavalyi évet arra használták, hogy felkészüljenek egy jobb autóra. Idén egy igazán jó autót szállítottak. Ez mind a csapaton múlik, így mindannyian nagyon büszkék lehetnek. Ez egyszerűen fantasztikus.”- árulta el Günther Steiner a Sky Sportsnak.